Workshops
Avondles
De workshops zullen voornamelijk doorgaan op woensdagavond. De beginners workshop zal zich plaatsen vinden van 16:00-19:00u. De cinnamon roll workshop 17:00-19:00u.
Je krijgt van ons ook nog een drankje en een versnapering.
1 op 1 begeleiding
We werken met kleine groepen van max 4 personen. Op deze manier kan er worden gezorgd voor meer 1 op 1 begeleiding.
Krijg antwoord op al jouw vragen
Doordat we met kleine groepen werken is er genoeg ruimte en tijd om al jouw bakvragen te kunnen beantwoorden. "Wanneer is mijn deeg klaar?" of "Hoe zorg ik dat het deeg niet uitdroogt". Alles kan!
Word een master baker
Heb jij niets bakervaring of kan je geregeld al wel eens in de keuken gevonden worden? Iedereen gaat als een master baker naar huis! We staan versteld van de prestaties die iedereen al reeds heeft neergelegd.


Leer je instructeur kennen
‘Vegateau’ werd enkele jaren geleden opgericht door onze bakker, Laura. Al sinds 2017 voorziet ze mensen met heerlijke plantaardige lekkernijen.
Vegateau ontstond vanuit haar grote passie voor bakken en veganisme. Zo leeft Laura al jaren op plantaardige basis en hield ze zich al van jongs af aan bezig met bakken. Hierdoor besloot ze na haar opleiding Orthopedagogie, brood-en banketbakkerij te gaan studeren, om later Vegateau op te richten. Met haar originele creaties en kenmerkende producten wilt ze plantaardig gebak meer in de kijker zetten. Zo maakt ze dus enkel gebruik van eerlijke ingrediënten, zonder te werken met o.a. eieren, boter of room.
“Mis ik dan geen boter en eieren in mijn gebak?” Neen, helemaal niet! Eieren zijn makkelijk te vervangen of hebben vaak zelfs geen vervanging nodig. Zo maakt Laura geregeld gebruik van plantaardige yoghurt, lijnzaad of appelmoes om dezelfde textuur te creëren. Super lekker en je proeft geen verschil!
Hier is het te doen







Vegateau’ werd enkele jaren geleden opgericht door onze bakker, Laura. Al sinds 2017 voorziet ze mensen met heerlijke plantaardige lekkernijen.
Vegateau ontstond vanuit haar grote passie voor bakken en veganisme. Zo leeft Laura al jaren op plantaardige basis en hield ze zich al van jongs af aan bezig met bakken. Hierdoor besloot ze na haar opleiding Orthopedagogie, brood-en banketbakkerij te gaan studeren, om later Vegateau op te richten. Met haar originele creaties en kenmerkende producten wilt ze plantaardig gebak meer in de kijker zetten. Zo maakt ze dus enkel gebruik van eerlijke ingrediënten, zonder te werken met o.a. eieren, boter of room.
“Mis ik dan geen boter en eieren in mijn gebak?” Neen, helemaal niet! Eieren zijn makkelijk te vervangen of hebben vaak zelfs geen vervanging nodig. Zo maakt Laura geregeld gebruik van plantaardige yoghurt, lijnzaad of appelmoes om dezelfde textuur te creëren. Super lekker en je proeft geen verschil!
Leer je instructeur kennen

